miércoles, 26 de junio de 2013

Cooperativa de Consum Ecològic ECOROCAGUINARDA


EcoRocaguinarda és una cooperativa de consum ecòlogic del Guinardó, dins la Cooperativa Cultural Rocaguinarda. Consumim hortalisses cultivades de forma natural i que provenen directament del pagès. Un acord amb l'Associació de Veïns i Veïnes Joan Margall del Guinardó reforça la voluntat mútua de fer una vida més sostenible, sana i responsable.

I a LLeida existeix la Cooperativa de Consum Ecològic Lo Fato. 

Des de fa uns mesos l’associació de consum ecològic està ubicada en una nova seu: el local de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida. Lo Fato pretén el canvi social a través d’un consum responsable, reflexiu i actiu, i volem celebrar les sinèrgies amb la Coordi amb una festeta inaugural aquest divendres 28.

Lo Fato som més de 30 famílies que hem decidit no consumir de forma convencional. Volem uns productes ecològics, de qualitat, de la terra i que hagin estat produïts en unes condicions justes i dignes per als productors i per a la terra que els ha donat vida. Des de fa uns mesos Lo Fato comparteix espai amb la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida (c/Dr Combelles 11).

Més informació a: http://bloglofato.wordpress.com/

Vagi be!

No hay comentarios:

Publicar un comentario